V3SKA & Zvýšený riziko

V3SKA & Zvýšený riziko
Falcon Klatovy

2024/05/04 – V3SKA & Zvýšený riziko
Kč230.00
Fajn, zkusíme to jinak. Žádné otřepané fráze, jen skutečný nářez!
Datum si zapište do kalendářů, protože 4. 5. 2024 se na jednom pódiu sejde devět individuí, které spojuje láska k muzice a touha po totálním hudebním chaosu.
Tahle parta z zapadákova jménem V3SKA ze Stoda si už přes 20 let jde tvrdě za svým a jejich styl? Směsice SKA, reggae a punku, která vám vytře zrak! Žádné kompromisy, žádné vyumělkované pózy. Jen čirá energie a nespoutaná radost z hraní.
Čtyři alba mají za sebou a pátý křest ohněm je na obzoru. Jejich názvy „UŽ BYLO NAČASE“, „CIRKUS V3SKA“, „MODERNÍ DĚS“ a EP „15“ jsou jako tetování na kůži – nesmytelné a provokativní.
A jako by jejich nasazení nestačilo, přizvali si na pódium i klatovské naděje ze Zvýšeného Rizika. Tenhle punk-rockový nášup vás nenechá vydechnout!
Tak nebuďte srab a přijďte se 4. 5. 2024 přesvědčit na vlastní kůži, že tahle akce není jen nafouknutá bublina. Bude to jízda na ostří nože, hudební zemětřesení, které otřese vašimi základy!
Kdo zažil, ten ví. A kdo neví, ten se nechá vtáhnout do víru muziky a emocí. Tak se přidejte k téhle partě bláznů a zažijte něco, o čem budete ještě dlouho vyprávět! 
https://falconclub.cz/cs_cz/product/2024-05-04-v3ska-zvyseny-riziko

Autor: Alan zveřejněno: 24.4.2024 přečteno: 12×