TŘI SESTRY

TŘI SESTRY
39 LET OPEN AIR

TŘI SESTRY 39 LET OPEN AIR 17. – 18. 5. 2024 PRAHA 
Každoroční bujarý večírek skupiny Tři sestry už se nám pomalu, ale jistě blíží!
Ve dnech 17. a 18 května se v pražském A Parku Braník uskuteční tradiční výroční koncert skupiny Tři sestry. Letošní oslavy kapelních 39tin budou navíc  zpestřeny pátečním vystoupením britské punkové legendy skupiny UK Subs, jejíž zpěvák a frontman Charlie Harper oslaví na pražském koncertu dokonce své 80. narozeniny!
UK Subs spoluutvářeli v sedmdesátých letech minulého století punkové hnutí na britských ostrovech. To se následně přelilo do zbytku světa – a tím i do tehdejšího socialistického Československa, kde bylo v legendárních osmdesátkách inspirací pro vznik mnohých punkových uskupení. Mezi nimi byly právě i Tři sestry, Plexis, E!E nebo  třeba SPS, tedy kapely, jež se letos v pražském Braníku představí společně s UK Subs.

Dvoudenní koncertní odpoledníček až večírek vyvrcholí dvouhodinovou velkolepou pódiovou show doplněnou o originální pěvecké i herecké výstupy samotných oslavenců, skupiny TŘI SESTRY!

Areál A PARKU BRANÍK vám také nabídne: VIP ZÓNU, DĚTSKÝ KOUTEK pro vaše ratolesti, stánky s MERCHEM kapel, PESTRÉ OBČERSTVENÍ, kde si každý najde to své…

Lze tedy říci, že dobře laděný line-up je připraven do posledního detailu a celá akce může začít…

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE:  v sesterských hostincích 
Hostinec Na staré Sokolovně – Podolská 5, Praha 4 a Kozlovna Na Ráně – Drahobejlova 51, Praha 9
Těšíme se na vás a.... hlavně, že je večírek! Sledujte nás na webu a FB
 

Autor: Alan zveřejněno: 6.5.2024 přečteno: 30×